TUTO ja Kiekko-Espoo hakivat vierasvoitot välipäivien ensimmäisistä otteluista

28.12.2023
TUTO ja Kiekko-Espoo hakivat vierasvoitot välipäivien ensimmäisistä otteluista

Picture: Mika Kylmäniemi

FPS – TUTO 1–5

FPS:n ja TUTOn kohtaamisessa nähtiin kahden erän aikana vain yksi turkulaismaali, mutta kolmannessa vaiheessa maalihanat aukesivat. Forssan Miska Vilppola toi ottelun tasoihin ajassa 41:04, mutta vain reilu 7 minuuttia tämän jälkeen TUTO iski ison vaiheen silmään ja nakutti neljä maalia reiluun viiteen minuuttiin, joista kolme syntyi ylivoimalla. Simon Suoranta viimeisteli kaksi osumaa, Miika Tiihonen, Karri Forsblom ja Julius Vähätalo yhden maalin mieheen.

Kiekko-Vantaa – Kiekko-Espoo 4–6

Tikkurilan Trio Areena toimi pääkaupunkiseudun paikalliskamppailun näyttämönä, kun Kiekko-Espoo saapui vantaalaisten vieraaksi. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kahdesti, mutta toinen erä oli espoolaisten show. Kiekko-Espoon Miro Keskitalo vei vieraat 2-4-johtoon kauden ensimmäisellä osumallaan ja voitto alkoi jo olla taputeltu, mutta Kiekko-Vantaa sai kolmannessa erässä vielä kunnon pyörremyrskyn aikaiseksi. Päätöserässä nähtiin vielä neljä maalia ja hurja pyöritys Espoon maalilla, mutta lopulta vierasjoukkue poistui kaukalosta voitokkaana lukemin 4-6. Keskitalon lisäksi maalinteossa onnistuivat espoolaisista Jaakko Heikkinen, Arttu Tuomaala, Terry And sekä Joona Tamminen ja vantaalaisista Santeri Hartikainen, Niklas Nordgren ja Oliver Tuhkanen.---
Published by: