Kotivoittojen lauantai - Barnaby ja Selänne viimeistelivät ensimmäiset Mestis-maalinsa

25.11.2023
Kotivoittojen lauantai - Barnaby ja Selänne viimeistelivät ensimmäiset Mestis-maalinsa

Picture: Matias Toropainen

HOKKI - KIEKKO-VANTAA 3-1

Kajaanissa Eetu Selänne viimeisteli ottelun avausmaalin ja vain hetkeä myöhemmin Eetu tarjoili syötön Leevi Selänteen uran ensimmäisen Mestis-maalin.
Robin Laukkanen laukoi kavennusosuman ja loppulukemat tyhjiin latasi Iivari Säkkinen.

IPK - KETTERÄ 2-1

Jännittävä kärkikamppailu Iisalmessa ratkesi Pekka Suhosen ajassa 58:27 viimeistelemällä maalilla. Tulikuuma Austin Alger naulasi jo kauden 13. maalinsa ja Ketterän lauantai-illan osuman laukoi Väinö Liikonen. Ketterän maalilla Santeri Lipiäinen torjui 34 kertaa ja IPK:n Paavo Kohoselle torjuntoja kertyi 23.

KEUPA HT - HERMES 4-3 (VL)

Keuruulla ottelun ratkaisu venyi voittomaalikilpailuun saakka. Varsinaisella peliajalla maaliverkkoa heiluttivat kotijoukkueen Arturs Andzans, Jesse Pulkkinen sekä Leo Ring ja vierailta Sisu Yliniemi, Eemeli Takala sekä Arttu Lausniemi.

ROKI - FPS 6-2

Lappi Areenan 20-vuotisjuhlaottelussa RoKi oli vahvempi lukemin 6-2. Jere-Matias Alaselle tehot 2+1, Jarkko Harjulalle sekä Elias Kaarelalle 1+1 ja Paavo Tynille kaksi syöttöpistettä. Toisen ottelun Mestiksessä pelannut Matthew Barnaby laukoi ensimmäisen maalinsa. Vierailta maalinteossa lauantaina onnistuivat Justus Ojala sekä Miro Lehtimäki.

TUTO - KIEKKO-ESPOO 4-3

TUTOlle täysi pistepotti Kupittaan jännitysnäytelmästä. Voittomaalin laukoi Oskari Siiki ajassa 56:23. Siikin lisäksi TUTO:n maalit, neljän pisteen Jesse Vuorelan (1+3), Leevi Viitalan sekä Niko Himmasen nimiin. Markus Oden, Tommi Takaveräjä sekä Joni Piipponen Kiekko-Espoon maalintekijät.---
Published by: