Kiekko-Vantaa löi löylyä Tikkurilassa - Jokereille kauden kolmas kahden pisteen voitto

30.9.2023
Kiekko-Vantaa löi löylyä Tikkurilassa - Jokereille kauden kolmas kahden pisteen voitto

Picture: Shaun Duncan

KIEKKO-VANTAA - KETTERÄ 5-3

Kiekko-Vantaa aloitti ottelun ryminällä Tikkurilan Areenan lauantai-illassa. Lohipaidat löivät löylyä ja iskivät taululle avauserässä 4-0-lukemat Olli Maansaaren, Okko Kangasniemen, Leevi Kanniston sekä Matias Lentämäen toimesta. Toisessa erässä Jimi Rönkkönen laukoi Ketterän ensimmäisen maalin ja Ossi-Petteri Jaakola onnistui kaventamaan 3. erässä. Jasper Matilainen kaunisteli lukemia tyhjiin ja illan viimeinen maali nähtiin 2 sekuntia ennen päätössummeria Ketterän Jani Taskulan toimesta.

HOKKI - KOOVEE 2-3

KOOVEElle kauden kolmas vierasvoitto. Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Samuli Vainionpää, Janne Seppänen ja Tomi Purmola. Hokilta maalinteossa onnistuivat Samu Pyykkönen sekä Jimi Parviainen.

JOKERIT - ROKI 4-3 (VL)

Keravalla nähtiin tiukka kamppailu, jossa Jokerit johtivat ottelua kolmesti ja yhtä monta kertaa vieraat punnersivat tasoihin. Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Alexander Forslund, Teemu Henritius sekä Jere Vertanen. Vierailta osuivat Jarkko Harjula, Antti Erkinjuntti sekä tasoitusosuman ajassa 58:21 ohjannut Paavo Tyni. Ratkaisuosuman voittomaalikilpailussa veivasi Otto Karvinen.

JOKP - HERMES 4-3

Kiekko-Pojat taisteli kauden kolmannen voiton. Niklas Meriläiselle (2+1) sekä Kristjan Kombelle (1+2) kolmen pisteen ilta. Vierasjoukkueen tehokkain pelaaja oli 1+1 tehoilla Samu Koskenkorva.

IPK - FPS 4-1

Alex Berardinelli viimeisteli kaksi maalia ja syötti yhden IPK:n 4-1-voittoon päättyneessä ottelussa. Muista Peli-Karhujen maaleista vastasivat Ville Puhakka sekä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Austin Alger. Forssalaisista maalinteossa onnistui Miro Lehtimäki.

TUTO - KEUPA HT 3-4 (JA)

Kupittaan Rajupajalla ottelun ratkaisun naulasi jatkoajalla läpiajosta Leo Ring. Varsinaisella peliajalla keuruulaisista maalinteossa onnistuivat Konsta Keteli, Atte Tiitinen sekä Miiro Linjala. TUTOlta maalitolppien väliin osuivat Niko Himmanen, Oskari Siiki sekä Miika Tiihonen.


---
Published by: