Hermekselle toinen peräkkäinen kahden pisteen voitto ja Jokereille 4–2-voitto 6577 katsojan edessä

26.9.2023
Hermekselle toinen peräkkäinen kahden pisteen voitto ja Jokereille 4–2-voitto 6577 katsojan edessä

Picture: Sami Mutka

HERMES - HOKKI 4-3 (ja)

Hermekselle toinen peräkkäinen kahden pisteen kotivoitto. Lauantaina ottelu ratkesi voittomaalikilpailussa ja tiistaina ottelun ratkaisun naulasi Sisu Yliniemi, kun jatkoaika oli ehtinyt vanheta vain 29 sekuntia. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Jerkko Rämö, Jerry Sammalisto ja Kalle Matikainen ja Hokilta Iivari Säkkinen, Jiri Parviainen sekä Veikka Hahl. Säkkiselle ja Hahlille maalit olivat ensimmäiset Mestiksessä.

JOKERIT - KETTERÄ 4-2

Tiistai-iltana nähtiin Jokereiden voitokas paluu Nordikselle. Leevi Lembergin (2+1) kahden maalin ja Joona Korhosen sekä Emil Oksasen osumien myötä Jokereille seurahistorian ensimmäinen kolmen pisteen voitto Mestiksessä. Ketterän molemmat maalit viimeisteli Aleksi Akkila. Ottelua oli seuraamassa 6577 katsojaa, mikä on Mestiksen historian toiseksi suurin yleisömäärä.


---
Published by: