Mestiksen hallitus 2023–2026

9.6.2023
Mestiksen hallitus 2023–2026

Mestiksen vuosikokous järjestettiin Tampereella perjantaina 9.6.2023. Kokouksessa valittiin Mestikselle hallitus vuosiksi 2023–2026. Uuden hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Sami Kauhanen, varapuheenjohtajaksi Ami Rubinstein ja hallituksen jäseniksi Janne Hyvärinen, Antti-Jussi Niemi, Mika Salonen, Esa Schön, Petri Roininen ja Mikko Partanen.

"Haluan kiittää Tuomas Haanpäätä lähes kymmenen vuoden puheenjohtajuudesta Mestiksen parissa. Tuomas on luotsannut ansiokkaasti Mestistä välillä erittäinkin haastavien vuosien läpi", puheenjohtaja Kauhanen kiittelee.

"Mestiksellä on edessä kaikkien aikojen kiinnostavin kausi. Uskon, että tämä hallitus yhdessä seurojen kanssa pystyy vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin tulevaisuudessa. Myös Jääkiekkoliiton ja Mestiksen välinen yhteistyö tulee tiivistymään merkittävästi", Kauhanen jatkaa.


---
Published by: