RoKi julkaisi valmennustiiminsä kaudelle 2023-24

2.5.2023
RoKi julkaisi valmennustiiminsä kaudelle 2023-24

RoKi on julkaissut valmennustiiminsä Mestis-kaudelle 2023-24. Päävalmentaja Sakari Salmelan vetämässä valmennuksessa jatkavat viime kaudesta maalivahtivalmentaja Juha Soronen ja valmentaja Samu Hulkko. Uutena kasvona valmennukseen liittyy valmentaja Joonas Lehtonen.

Salmelan mukaan valmennus on löytänyt nopeasti yhteisen sävelen siitä minkälaisen joukkueen he haluavat kaukalossa nähtävän ensi kaudella. Päävalmentaja kommentoi tulevan kauden valmennusta seuraavasti:

- Samun sopimuksen myötä saadaan myös sopivasti jatkumoa edellis kaudesta kohti tulevaa. Samu on erittäin työteliäs valmentaja, hän heittää tehtaan takuulla itsensä likoon ja antaa oman panoksensa joukkueen menestymisen eteen.

- Juha on viimeisen päälle ammattilainen, hän on tehnyt jo vuosien ajan kovaa tulosta maalivahtien kanssa ja on iso apu valmennustiimille monella osa-alueella. On hienoa, että saadaan mies jatkamaan RoKissa.

- Pirkanmaan vahvistus Joonas tuo tiimiin paljon työtunteja ja sitä kautta vaatimustasoa jokaiselle osalliselle. Hänen vankkumaton innostuksena peliin yhdistettynä huipussa olevaan työmoraaliin on hieno lisä valmennuskoppiin.

Lue koko uutinen RoKin sivuilta.


---
Published by: