Kiekko-Espoo nousi kolmen maalin takaa voittoon - Mestaruus ensimmäisen kerran katkolla perjantaina

26.4.2023

Picture: Riku Laukkanen

Kiekko-Espoolle finaalisarjan kolmas voitto dramaattisten vaiheiden jälkeen.

KIEKKO-ESPOO - KETTERÄ 4-3

Ketterä sai otteluun hyvän startin ja johti ottelua parhaimmillaan jo kolmella maalilla. Janne Kettunen viimeisteli kaksi osumaa ja Aleksi Akkila vastasi 0-2-maalista.
Toisen erän loppupuolella kotijoukkueen maalihanat avasi Jaakko Heikkinen, kolmannen erän alussa Aleksi Matinmikko toi espoolaiset maalin päähän ja Joona Tamminen laukoi tasoitusosuman ajassa 54:08. Ratkaisu nähtiin vielä varsinaisen peliajan puitteissa, kun kolmannen finaaliottelun epäonnen soturi Sakari Turtiainen laukoi ja Arttu Tuomaala ohjasi kiekon verkon perille 3 sekuntia ennen päätössummeria.

Otteluvoitot tässä huikean viihdyttävässä ja tasaisessa finaalisarjassa Kiekko-Espoolle 3-2. Mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla perjantaina Imatralla. - OSTA LIPUT