Nollapelien ilta keskiviikkona - Molemmat ottelut päättyivät 4-0-lukemin

29.3.2023
Nollapelien ilta keskiviikkona - Molemmat ottelut päättyivät 4-0-lukemin

Picture: Aaro Nuoramo

KETTERÄ - KOOVEE 4-0

Ketterä otti ensimmäisen voiton puolivälieräsarjassa maalein 4-0. Maaleista vastasivat, kahdesti osunut Jarkko Harjula, avausmaalin viimeistellyt Mikko Haaparanta sekä tyhjiin loppulukemat naulannut Janne Kettunen. Severi Auviselle nollapeli 14 torjunnalla. KOOVEEn maalivahti Reima-Ville Roosille torjuntoja kertyi 35.
Sarjan seuraava ottelu pelataan perjantaina Hakametsässä.

FPS - JHT 4-0

Samoihin lukemiin päädyttiin myös ensimmäisessä karsintaottelussa. Kierroksen yhdestä komeimmasta suorituksesta vastasi Miku Ronkainen, joka veivasi upean avausosuman. Eppu Varjamo onnistui rankkarista ja laukoi myös 4-0-maalin. Erkki Laiho osui puolestaan ylivoimalla. Petrus Lintoselta vaadittiin nollapeliin 19 torjuntaa. JHT:n maalilla Elias Korpela torjui 30 kertaa.
Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat perjantaina Kalajoella ja karsintojen toinen ottelupari Peliitat - Pyry käynnistyy torstaina.


---
Published by: