Ketterän valmennus kaudelle 23-24 nimetty - Kari Martikainen päävalmentajaksi

23.3.2023
Ketterän valmennus kaudelle 23-24 nimetty - Kari Martikainen päävalmentajaksi

Picture: Shaun Duncan

Kari Martikainen on nimetty Ketterän päävalmentajaksi kaudelle 2023-2024. Nykyinen Ketterän päävalmentaja Tuomo Ropo siirtyy Suomen U16-maajoukkueen vastuuvalmentajaksi.

Ketterän muu valmennustiimi jatkaa samassa koostumuksessa kuin tälläkin kaudella; Teemu Asikainen apuvalmentajana, Simo Korpela (U20 vastuuvalmentaja) edustusjoukkueen kehitysvalmentajana ja Tero Sainio vastaa fysiikkaharjoittelusta, Mikko Rämö maalivahtivalmennuksesta ja Hanna Ropo psyykkisestä valmennuksesta.

Martikaisella on takanaan mittava pelaajaura puolustajana. Hän pelasi mm. 364 ottelua SM-liigaa Jokereissa ja Lukossa sekä 310 ottelua Sveitsin pääsarjassa NLA:ssa. Hän on saavuttanut kolme SM-kultaa, Sveitsin mestaruuden ja MM-hopeamitalin.

Pelaajauransa jälkeen hän on toiminut valmennustehtävissä mm. Jokereiden U20-joukkueessa, Sveitsin Fribourgissa, SaiPan U20- ja edustusjoukkueessa sekä viimeksi Joensuun Kiekko-Pojissa.

- Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään huippuorganisaatioon ja jatkamaan eteläkarjalaisen jääkiekon kehittämistä yhdessä vahvan valmennustiimin kanssa. Olen kuullut seurasta, olosuhteista ja kannattajista pelkkää hyvää. Tärkeintä on hyvä yhteinen arki hyvien ihmisten kanssa ja tätä pyrimme toteuttamaan myös ensi kaudella, kommentoi Martikainen

Lue uutinen aiheesta kokonaisuudessaan Ketterän kotisivuilta.


---
Published by: