Kolme kotivoittoa keskiviikkona

25.1.2023
Kolme kotivoittoa keskiviikkona

Picture: Tomi Autio

IPK - KETTERÄ 2-1 (JA)

Iisalmessa ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla ajassa 60:17 Nicolas Werbikin toimesta. Werbik viimeisteli Peli-Karhujen maalin myös varsinaisella peliajalla. Ketterän maalin laukoi Väinö Liikonen ottelun avauserässä.

KIEKKO-POJAT - FPS 7-1

Kiekko-Pojilta vahva esitys keskiviikkona kotikaukalossa. Denis Kusy nakutteli tehot 1+2 ja kahden pisteen ilta Jonne Bryggerille, Santeri Koposelle, Timotej Sillelle (1+1) sekä Petteri Villaselle (0+2). Forssalaisten illan ainoan maalin viimeisteli Eppu Varjamo.

KEUPA HT - HK Zemgale 4-3 (VL)

Vierasjoukkue johti ottelua kahden erän jälkeen Kristaps Rokisin ja Harjs Brantsin maaleilla. KeuPa kampesi tasoihin kolmannessa erässä Niko Kivelän sekä Veli-Matti Tiuraniemen toimesta. Zemgale taisteli vielä kertaalleen johtoon Ricards Bernhardsin maalilla, mutta vain reilu minuutti tästä Juuso Heikkilä naulasi pelin jälleen tasoihin. Voittomaalikilpailussa kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Niko Kivelä sekä Miiro Linjala ja vierailta Arturs Homjakovs.


---
Published by: