Kolmen ottelun keskiviikko - Joni Airolle neljä maalia

7.12.2022
Kolmen ottelun keskiviikko - Joni Airolle neljä maalia

Picture: Tomi Autio

Keskiviikkona pelattiin kolmen ottelun kierros. Maaleja nähtiin yhteensä 26, joista neljä viimeisteli KeuPa HT:n Joni Airo.

HOKKI - KETTERÄ 4-6

Kajaanissa vietettiin kymmenen maalin keskiviikkoa. Vierasjoukkue Ketterä vei pisteet mukanaan Imatralle ja katkais neljän ottelun mittaisen tappioputkensa. Ketterältä kolmen tehopisteen iltaa viettivät Janne Kettunen (1+2) sekä Jarkko Harjula (1+2). Hokilta kaksi maalia viimeisteli Eetu-Santeri Koivunen ja kaksi syöttöpistettä saalisti Arttu Nevasaari. Viimeinen maali lipui Hokin pelaajilta omaan tyhjään maaliin ja viimeiseksi Ketterältä kiekkoon koski torjunnan myötä maalivahti Santeri Lipiäinen, jonka nimiin maali merkittiin.

KEUPA HT - KIEKKO-VANTAA 6-3

Keuruulaisten keskiviikon kuninkaana neljä maalia viimeistellyt Joni Airo. Airo takoi hattutempun täyteen jo ajassa 24:44 ja täydensi iltansa vielä neljännellä maalilla toisen erän aikana. Myös Mestiksen pistepörssiä johtavalle Mikko Pertulle neljän pisteen ilta (2+2). Tomi Purmola, Jaakko Haarti sekä Joonas Rinnetmäki lohipaitojen maalintekijät. Emil Oksanen tarjoili Tomi Purmolan maaliin yhden kauden upeimmista syötöistä.

TUTO - KIEKKO-POJAT 3-4 (JA)

Kiekko-Pojat hakivat kaksi pistettä Rajupajalta keskiviikkona. Joel Kerkkänen naulasi voittomaalin Artur Gatiyatovin upeasta syötöstä ajassa 64:38. Kiekko-Pojat ovat haalineet pisteitä yhdeksästä peräkkäisestä ottelusta. Näistä yhdeksästä peräti viisi on ratkennut joko jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa.


---
Published by: