Kiekko-Espoo jatkaa voitokkaana – Zemgale haki pisteet Forssasta

11.10.2022

Kiekko-Espoo pysyy voittojen tiellä, Zemgale haki ensimmäisen vierasvoittonsa.

FPS – HK ZEMGALE 2–3 (VL)

FPS karkasi 2–0 johtoon ensimmäisessä erässä Mika Huhtasalon ja Aapo Alapurasen maaleilla, mutta Zemgale tuli tasoihin toisessa erässä Arturs Karasan ja Arturs Homjakovsin reilun minuutin sisään tehdyillä maaleilla. Maaliton kolmas erä tarkoitti jatkoaikaa, jossa FPS oli äärimmäisen lähellä voittoa – Miku Ronkaisen laukaus kilahti tolppaan ja lipui tuskallisesti maaliviivaa pitkin. Voittolaukaukset ratkaisivat kuitenkin ottelun voittajan, ja Zemgalen kultakypärä Homjakovs ratkaisi ottelun lopulta vierasjoukkueelle. Vieraat korjasivat pisteet mukaansa maalein 2–3 (VL).

KOOVEE – KIEKKO-ESPOO 2–3 (JA)

Kiekko-Espoo nappasi kauden seitsemännen perättäisen voittonsa käytyään nappaamassa pisteet Tampereelta. KOOVEE siirtyi ensimmäisessä erässä 2–0 johtoon Jami Hännisen ja Joona Korhosen maaleilla, mutta espoolaiset kavensivat tilanteen nopeasti Olli Iisakan maalilla ajassa 9:14. Arttu Tuomaala toi vieraat tasoihin toisen erän puolivälissä, ja jatkoille edettiin maalittoman päätöserän jälkeen tilanteessa 2–2. Jatkoaikaa ehti kulua vain 49 sekuntia, kun Tommi Huhtala sinetöi espoolaisten voiton Hakametsässä.