Kiekko-Espoolle kolmas kiinnitys - JHT kaatoi KOOVEEn karsintasarjassa

22.4.2022
Kiekko-Espoolle kolmas kiinnitys - JHT kaatoi KOOVEEn karsintasarjassa

Picture: 002 Production / Riku Eskelinen

KIEKKO-ESPOO - FPS 2-1 (otteluvoitot 3-2)

Kiekko-Espoon ja FPS:n välillä nähtiin jällen tiukka kamppailu. Kotijoukkue otti kolmannen kiinnityksen Sakari Turtiaisen ja Petteri Villasen (1+1) maaleilla. Forssalaisten maalin viimeisteli Leevi Kannisto.
Ottelusarja on katkolla espoolaisille lauantaina Forssassa.

KARSINTASARJA:

D-KIEKKO - SAPKO 3-4 (JA)

D-Kiekko oli kiinni jopa kolmessa pisteessä johtamalla ottelua parhaimmillaan 3-1. SaPKo nousi kuitenkin lopulta rinnalle ja jatkoajalla voittoon Eetu Mäen maalilla. D-Kiekon maaleista vastasivat Konsta Jääskeläinen, Ville Hakala sekä Taneli Lappalainen. Pässipaitojen maalit varsinaisella peliajalla Kasper Piitulaisen, Jere Kuiviston sekä Matias Rauvolan toimesta.

JHT - KOOVEE 5-4

Kalajoella nähtiin tiukka ja ajoittain varsin kuuma kamppailu, josta kotijoukkue JHT otti täyden pistepotin. Kotijoukkueen Ville Rajalalle (1+2) ottelussa Gordie Howe-hat trick (maali + syöttö + tappelu). 1+1 tehot JHT:lta Miki Jurmulle, Niklas Murrolle sekä Jarno Palolalle. Samoihin tehoihin ylsivät vieraiden Vili-Jesper Koivula sekä Eppu Varjamo.

TUTO - PELIITAT 5-3

TUTO jatkoi puhdasta voittojen sarjaa karsintaotteluissa. Jeese Leppikoski viimeisteli kaksi maalia, Roope Rannalle tehot 1+1 ja Alexander Nikulinille kaksi syöttöpistettä. Vierailta Konsta Jaakolalle kahden pisteen ilta (1+1).


---
Published by: