Tuukka Poikonen Hermeksen päävalmentajaksi

7.2.2022
Tuukka Poikonen Hermeksen päävalmentajaksi

Poikonen valmentaa Hermestä loppukauden sekä kauden 2022-2023.

Kokkolan Hermes tiedotti maanantaina Tuukka Poikosen päävalmentajasopimuksesta.
36-vuotias Poikonen on Tampereelta kotoisin ja on aikaisemmin toiminut useamman vuoden päävalmentajana Ilveksen U18 ja U20 vuotiaiden joukkueissa. Viimeiset 1,5 vuotta Poikonen on valmentanut Slovakiassa.

- Fiilis on hyvä päästä hommiin ja sarjana Mestis tarjoaa hienon haasteen. Tietysti valmentaja ei ikinä toivo näitä tilanteita, koska inhimillinen puoli on, että tullaan jonkun tilalle kesken projektin ja koskaan ei pelkästään ole yhden ihmisen epäonnistumisesta kyse. Näissä tilanteissa joukkueella on ollut haasteita ja itseluottamus ei ole paras mahdollinen, koska pisteitä ei ole tullut toivotulla tahdilla, Poikonen kertoo Hermeksen kotisivujen uutisessa.

Lue lisää aiheesta TÄSTÄ.


---
Published by: