Vieraat veivät pisteet perjantaina

21.1.2022
Vieraat veivät pisteet perjantaina

Picture: Jarno Hietanen

Perjantaina Mestis-kiekkoa tarjoiltiin Rovaniemeltä ja Joensuusta. Molemmat ottelut päättyivät vierasvoittoihin.

ROKI - TUTO 1-5

TUTO haki kolme pistettä Rovaniemeltä. Roope Ranta iski kaksi maalia sekä syötti yhden. Kaksi pistettä turkulaisista Tino Sirénille (1+1), Joonas Larinmaalle (0+2) sekä Alexander Nikulinille (0+2). Niklas Ylitalolle uran ensimmäinen Mestis-maali. Kotijoukkueen ainoa maali oli Nikita Dolgopyatovin käsialaa. Vilho Heikkiselle ja Jere Huhtamaalle molemmille ottelussa 26 torjuntaa.

KIEKKO-POJAT - KETTERÄ 4-5

Sarjakärki Imatran Ketterälle täysi pistepotti Joensuusta. Einari Luhangalle tehot 2+1. Kahden pisteen iltaa Ketterältä viettivät Arttu Rämö (1+1) sekä Jere Vertanen (0+2). Kiekko-Pojilta kolme pistettä kirjautti Jussi Tammela (2+1). Jonne Brygger (1+1) ja Teemu Siironen (0+2) kahden pisteen miehiä.


---
Published by: