Peliitat ja FPS vierasvoittoihin keskiviikkona

19.1.2022
Peliitat ja FPS vierasvoittoihin keskiviikkona

Picture: Kari Vahaniitty

Keskiviikkona tarjoiltiin kaksi Mestis-otteluja, jotka molemmat päättyivät maalin erolla vierasjoukkueen voittoon.

IPK - PELIITAT 2-3

Peliitat jatkoi hyvää virettään ottamalla kolmannen peräkkäisen voiton. Jasper Matilainen viimeisteli uran ensimmäisen ja toisen Mestis-maalinsa. Voittomaalin vieraille niittasi Sergey Popov. Eetu Uotiselle ottelussa 29 torjuntaa ja yksi syöttöpiste. Kotijoukkueen maalit olivat Konsta Kapasen ja Roope Hirvosen käsialaa.

KOOVEE - FPS 1-2

Hakametsässä ottelun voittomaali nähtiin ajassa 59:29. Topi Hägg ratkaisi tyylikkäällä osumallaan voiton forssalaisille. Viersjoukkueen avausmaalin laukoi Mika Huhtasalo. KOOVEElta tolppien väliin osui Eemeli Mäki.


---
Published by: