Kiekko-Espoo kaatoi Ketterän - FPS vahva vieras Kokkolassa

17.11.2021
Kiekko-Espoo kaatoi Ketterän - FPS vahva vieras Kokkolassa

Picture: Risto Nuoramo

Keskiviikkoiltana kamppailtiin Mestis-pisteistä neljällä paikkakunnalla. Voitot taistelivat FPS, Kiekko-Espoo, KeuPa HT ja Kiekko-Vantaa.

HERMES - FPS 1-5

FPS oli vahva vierailija Kokkolan keskiviikkoillassa. Jere Jokinen viimeisteli kaksi FPS:n maaleista. Muita kahden pisteen miehiä olivat Topi Hägg (1+1), Miku Ronkainen (0+2) sekä Paavo Tyni (0+2). Veikka Kärjä iski uransa ensimmäisen Mestis-maalin. Kotijoukkueen maalista vastasi Ville Sippala. Hermeksen maalivahti Kristian Tammiselle kertyi torjuntoja 14. Eetu Nieminen forssalaisten maalilla joutui puolestaan venymään kiekon eteen 34 kertaa.

KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 1-5

Viime perjantaisen Suomen Cupin finaalin uusinta päättyi tällä kerralla espoolaisten voittoon. Oula Kuure nakutteli ottelussa kolme syöttöpistettä ja Mikko Lehtoselle sekä Petteri Villaselle tehot 1+1. Toni Kähkönen, Oskari Lemetyinen sekä Niko Somppi muut espoolaisten maalintekijät. Ketterälttä maalinteossa onnistui Jesse Liuksiala.

KEUPA HT - ROKI 5-4

Keuruulla jännitystä riitti aivan ottelun loppuhetkille saakka. Ottelun tehomiehinä kypärätempun viimeistellyt RoKin Batyrlan Muratov sekä KeuPan puolustaja Atro Leppänen (1+2). Kaksi pistettä kirjauttivat kotijoukkueelta Justus Mikkonen (1+1), Matias Mustonen (1+1) sekä Valtteri Koskela (0+2). RoKin Saku Kivinen ja Miika Tiihonen saalistivat kaksi syöttöpistettä.

KIEKKO-VANTAA - PELIITAT 4-3

Kiekko-Vantaa kampesi 0-2-tappioasemasta voittoon. Avauserässä Peliittojen maalit syntyivät Alexander Forslundin (1+1) ja Juuso Jämsenin toimesta. Toisessa erässä puolestaan lohipaidat viimeistelivät kaksi osumaa, kun Niko Mikkola (1+1) ja Nikke Kettukangas osuivat tolppien väliin. Ottelun voittomaalin viimeisteli Miro-Pekka Saarelainen ylivoimalla. Niclas Tenhovuori laukoi kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle ja loppulukemat 4-3:een viimeisteli Juuso Heikkilä ajassa 59:49. Kiekko-Vantaan maalilla Samuli Tervo koppasi 40 torjuntaa.


---
Published by: