Peliitat ja Hermes voittoihin torstaina

28.10.2021
Peliitat ja Hermes voittoihin torstaina

Picture: Tuomo Seppänen

Kotijoukkueilta nähtiin vahvat esitykset torstai-iltana. Hermeksen Eemeli Takala viimeisteli kypärätempun TUTOn verkkoon ja Heinolassa Peliittojen Aatu Jämsen (2+2) sekä Alexander Forslund (1+3) kirjauttivat neljä tehopistettä.

PELIITAT - KIEKKO-VANTAA 5-2

Peliitat otti kotivoiton Heinolan betonissa torstaina. Tehomiehinä kotijoukkueen Aatu Jämsen (2+2), Alexander Forslund (1+3) sekä Niklas Nordgren (1+2). Lohipaitojen maalintekijät Joni Piipponen ja Kristjan Kombe.

HERMES - TUTO 4-1

Eemeli Takala viimeisteli kypärätempun torstai-illan matsissa. Kauden ensimmäisen Mestis-ottelunsa pelannut Konsta Keteli nakutteli kolme pistettä (1+2). Kolmen pisteen iltaa vietti myös Erik Ahopelto (0+3). TUTOn maalin viimeisteli Joonas Larinmaa.


---
Published by: