Kotivoittojen lauantai - FPS tyrmäsi RoKin

23.10.2021
Kotivoittojen lauantai - FPS tyrmäsi RoKin

Picture: Shaun Duncan

Lauantain Mestis-kierroksella kaikki viisi ottelua päättyivät kotivoittoihin.

FPS - ROKI 8-1

Otto Niemisen kuuden pisteen (3+3) tehoilta siivitti forssalaiset 8-1 voittoon RoKista. Niemisen lisäksi tehotuulella olivat myös Jere Jokinen (1+3), Mikko Lahtela (1+3), Joonas Uimonen (0+4) sekä Paavo Tyni (1+2). Otto Nieminen on viimeistellyt viimeiseen kahteen otteluun yhteensä 10 tehopistettä.

KIEKKO-ESPOO - HERMES 3-1

Kiekko-Espoo palasi voittojen tielle voittamalla Hermeksen kotikaukalossaan maalein 3-1. Olli Iisakka viimeisteli kaksi kotijoukkueen maaleista ja Kasper Elo saalisti tehot 1+2.

KETTERÄ - HOKKI 5-1

Ketterän kuuden pisteen viikonlopun kruunasi voitto Hokista lauantaina. Jesse Viskarille kolmen pisteen ilta 2+1 ja Mikko Haaparanta viimeisteli kaksi maalia. Ajassa 46:22 Hokin Valtteri Niemi tulistui ottelun tuomaristolle ja siitä tuloksena ulosajo sekä yhteensä 52 jäähyminuttia (2+10 + 20 + 20).

KEUPA HT - KOOVEE 6-1

Myös KeuPalle täydet kuusi pistettä tämän viikon otteluista. Tommi Niskaselle kaksi maalia ja yksi syöttöpiste, Jere Heleniukselle kauden ensimmäinen ja toinen maali, Iiro Hietakankaalle uran ensimmäinen Mestis-maali ja pistepörssin kärkipaikkoja hätyytteleville Terry Andille ja Jaakko Heikkiselle kaksi syöttöä mieheen.

KIEKKO-VANTAA - IPK 4-2

Kiekko-Vantaa nappasi kauden toisen voiton lauantaina kaatamalla Peli-Karhut Tikkurilan Trio Areenan lauantai-illassa. Jaakko Kuusisto, Tommi Laakso, Roope Elimäki sekä Miro-Pekka Saarelainen lohipaitojen maalintekijöinä. Sebastian Katajainen torjui vantaalaisen maalilla yhteensä 39 kertaa. Vieraiden maaleista vastasivat Andrey Galushkin sekä Jaromir Pytlik.


---
Published by: