Kiekko-Pojat ja SaPKo nollasivat vastustajansa perjantai-iltana

8.10.2021
Kiekko-Pojat ja SaPKo nollasivat vastustajansa perjantai-iltana

Picture: Aaro Nuoramo

Kiekko-Pojat oli tyly vierailija perjantai-iltana Imatralla ja SaPKo nollasi Hermeksen kotikaukalossaan. Kolmen pisteen voittoihin myös FPS, KeuPa HT ja Kiekko-Espoo. Hokki kukisti KOOVEEn jatkoajalla.

FPS - IPK 5-2

FPS piti pisteet Forssassa kaatamalla IPK:n maalein 5-2. Karri Forsblom saalisti ottelussa neljä pistettä (2+2) ja Mika Huhtasalo puolestaan maalin ja kaksi syöttöä. IPK-kapteeni Ville Järviselle tehot 0+2.

HOKKI - KOOVEE 4-3 JA

Hokin ja KOOVEEn välisen ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla Samu Pyykkösen toimesta ajassa 60:40. Puolustajien pistepörssissä toisena oleva Risto Mattila syötti kaksi kotijoukkueen osumista. Vieraiden tehokkaimmat olivat, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt, 17-vuotias Jani Nyman sekä Juho Liuksiala (1+2).

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 0-3

Kiekko-Pojat oli tyly vierailija viemällä pisteet Imatralta 0-3-lukemin. Ottelun kaikki maalit nähtiin avauserässä Nicolas Werbikin (1+1), Mico Luodon sekä Eemeli Jeskasen toimesta. Leevi Nikkiselle nollapeli 24 torjunnalla.

KIEKKO-VANTAA - KEUPA HT 1-4

Kiekko-Vantaa ei saanut vieläkään voittotiliään auki tämän kauden Mestiksessä. KeuPa HT siirtyi voitolla sarjakärkeen. Justus Mikkonen viimeisteli kaksi ja syötti yhden vieraiden maaleista. Lohipaitojen illan ainoan osuman taisteli Atte Mäkinen.

ROKI - KIEKKO-ESPOO 2-5

Kiekko-Espoo haki pisteet Rovaniemeltä kahden alivoimamaalin (Niko Somppi, Olli Iisakka) sekä Mikko Lehtosen (2+0) toisen erän lopun tehominuutin siivittämänä. Espoolaisten maalinteon aloitti avauserässä taitava puolustaja Saku Salmela. Kotijoukkueelta osuivat Batyrlan Muratov sekä Lauri Heino.

SAPKO - HERMES 2-0

Savonlinnassa nähtiin vähämaalinen kamppailu. Avauserässä Matias Lainio niittasi kauden avausosumansa ja seuraava maali nähtiin vasta ajassa 59:23, kun Karri Kapanen naulasi tyhjiin lopullisen ratkaisun. Eetu Randelinin nollapeli vaati yhteensä 27 torjuntaa.


---
Published by: