Tasainen torstain kierros - Liuksiala iski Mestis-kauden ensimmäisen hattutempun

30.9.2021
Tasainen torstain kierros - Liuksiala iski Mestis-kauden ensimmäisen hattutempun

KOOVEEn Juho Liuksiala vietti viiden pisteen iltaa torstaina. (Picture: Jarno Hietanen)

Torstaina pelattiin neljän ottelun Mestis-kierros.

HERMES - IPK 1-2

IPK vei pisteet mukanaan tasaisen kamppailun jälkeen. IPK:n maalille toiseen erään vaihdettu Mestis-debytantti Eetu Pasanen pelasi loisto-ottelun koppaamalla kahdessa erässä 22 torjuntaa. Ottelun voittomaalin niittasi Roope Hirvonen kolmannessa erässä.

KIEKKO-ESPOO - SAPKO 3-0

Espoossa edettiin 0-0-tilanteessa aina ottelun kolmanteen erään saakka. Ajassa 46:16 Anton Ollikainen viimeisteli rankkarista ottelun voittomaalin. Arttu Tuomaala taiteili uransa ensimmäisen Mestis-maalin tyylikkäästi ja illan viimeisen naulan tyhjään rysään löi Sakari Turtiainen. Roope Taposelle nollapeli 33 torjunnalla.

KOOVEE - KIEKKO-VANTAA 6-3

Hakametsässä nähtiin Mestis-kauden 21-22 ensimmäinen hattutemppu, kun KOOVEEn Juho Liuksiala latoi kolme osumaa ja keräsi lisäksi kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen kaksi viimeistä maalia syntyi lohipaitojen yrittäessä tasoitusosumaa ilman maalivahtia.

PELIITAT - KETTERÄ 1-2

Heinolassa päädyttiin Kokkolan tapaan 1-2-lukemiin. Anton Stråka ja Mikko Perttu osuivat vieraille avauserässä. Peliittojen kavennuksesta vastasi Konsta Jaakola. Oskari Parviainen Peliittojen maalilla torjui ottelussa yhteensä 38 kertaa ja Santeri Lipiäiselle torjuntoja Ketterän maalilla 19.


---
Published by: