Imatralla vietettiin maalijuhlia - Peliitat vei vieraspisteet Hakametsästä

23.9.2021

Picture: Risto Nuoramo

Mestis-kausi 2021-2022 saatiin torstaina käyntiin kahden ottelun voimin. Imatralla vietettiin 11 maalin iltaa ja Peliitat vei vieraspisteet Hakametsästä.

KETTERÄ - HERMES 6-5

Imatralla Ketterä tuli hyvällä draivilla peliin mestaruusviirin kattoon nostamisen siivittämänä. Avauserän jälkeen tilanne oli kotijoukkueelle jo 3-0. Toisessa erässä nähtiin yhteensä kuusi maalia. Päätöserässä Hermeksen kiri riitti nostamaan kokkolalaiset maalin päähän, mutta pisteet jäivät lopulta Imatralle. Kotijoukkueen pistenikkareina kauden avausottelussa olivat Elmeri Kaksonen (2+1), Henry Karjalainen (0+3), Yegor Chiznikov (2+0), Marlo Koponen (1+1) sekä Leevi Karjalainen (0+2). Vieraiden tehomiehinä kahden pisteen Sami Anttila (1+1), Ville Heikkala (1+1), Topias Liljamo (1+1), Erik Ahopelto (0+2) sekä Arttu Lausniemi (0+2).

KOOVEE - PELIITAT 1-4

Hakametsässä kausi avattiin Heinolan Peliittojen vierasvoitolla. Kahteen ensimmäiseen erään vieraat iskivät maalin per erä Markus Lahtisen ja Niki Huovisen toimesta. Kolmannessa erässä Sergey Popov vei Peliitat jo kolmen maalin karkumatkalle. KOOVEEn kauden avausosuman laukoi Eppu Varjamo. Ottelun viimeisen maalin löi tyhjiin Alexander Forslund.