Kiekko-Poikien Samuel Salonen Mestiksen kuukauden pelaaja maaliskuussa

5.4.2021
Kiekko-Poikien Samuel Salonen Mestiksen kuukauden pelaaja maaliskuussa

Joensuun Kiekko-Poikien hyökkääjä Samuel Salonen on valittu Mestiksen kuukauden pelaajaksi maaliskuussa.

Salonen viimeisteli maaliskuussa huimat 16 tehopistettä ja oli auttamassa joukkuettaan kapuamaan runkosarjan kärkisijoille. Salonen kellotti maaliskuussa keskimäärin jääaikaa huimat 24 minuuttia ottelua kohden.

Koronatauon jälkeen Salonen on värkännyt 12 pelissä komeat 21 tehopistettä.

- Meno on maistunut kyllä hyvältä tauon jälkeen, että pelit on kulkeneet joukkueella hyvin ja voittoja on napsittu hyvällä tahdilla. Ollut siistiä päästä pelaamaan paljon varsinkin koronan takia, kun pelejä siirtyi niin ollut tiivis tahti, mutta on nautittu joka matsista, kommentoi Salonen.

12 viimeisestä runkosarjan kamppailusta Kiekko-Pojat voitti 10 ja on yksi kuumimmista joukkueista pudotuspeleihin lähtiessä. Omista tehoistaan Salonen jakaa krediittejä myös ketjukavereilleen.

- Joukkue pelaa hyvin ja kaikki nauttivat siitä, että pääsee antamaan kaikkensa joka peliin, niin se näkyy ja silloin yksilötkin pääsevät esiin ja etenkin omaan hyvään pelaamiseen on auttanut Lipiäinen ja Uski paljon, että heille pitää paljon kyllä kunniaa antaa, koska hyvät pelikaverit jeesaa aina paljon.

Pudotuspeleissä otteluiden merkitys on valtava, kun pelataan lyhempiä ottelusarjoja. Joensuussa tavoitteet ovat selkeät ja vain mestaruus kelpaa.

- Nyt, kun ottelusarjat ovat lyhyitä niin korostuu valmistautuminen heti ensimmäissestä pelistä lähtien ja että ottaa ohjat omiin käsiin. Mentaliteetilla, että vastustajalle ei anneta mitään. Kiva pelata pleijareita, kauden tärkeimpiä pelejä varsinkin, kun jäi viime kaudella pelaamatta. Usko itsellä joukkueseen on kova ja kyllä tässä kaikilla mindsetti on se, että päätyyn asti mennään ja kannua nostetaan. Kaikki on valmiita tekemään mitä tahansa sen eteen.


---
Published by: