Lohi määräsi Vantaalla - Hermekselle arvokas vierasvoitto

30.3.2021
Lohi määräsi Vantaalla - Hermekselle arvokas vierasvoitto

Picture: Toni Takala

Villi kortti -kierroksen avausottelut pelattiin tiistai-iltana.

KIEKKO-VANTAA - PELIITAT 6-2

Kiekko-Vantaa aloitti pudotuspelit vahvasti kotikaukalossaan. Parhaimmillan lohipaidat johtivat ottelua jo 6-0. Peliittojen kavennusosumat syntyivät ottelun kolmannessa erässä. Kiekko-Vantaalta kahden pisteen iltaa viettivät Rasmus Lahnaviik sekä Jolle Nikander.

TUTO - HERMES 5-6

Marli Areenan maali-iloittelussa Kokkolan Hermes nappasi arvokkaan ensimmäisen kiinnityksen puolivälieräpaikkaan. Vieraiden tehomiehinä kolme pistettä takoneet Harjun Heikki (2+1) ja Eetu Paasovaara (1+2). TUTO Hockeyn puolustaja Mikke Levo osui kahdesti tolppien väliin.

Villi kortti -kierroksen seuraavat ottelut pelataan torstaina 1.4. Puolivälieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.


---
Published by: