Lohi porskuttaa voittoputkessa - K-Espoo, Ketterä ja Peliitat myös voittoihin

19.2.2021
Lohi porskuttaa voittoputkessa - K-Espoo, Ketterä  ja Peliitat myös voittoihin

Picture: Shaun Duncan

Perjantai-illan Mestis-kierroksella täydet pistepotit nappasivat Kiekko-Vantaa, Kiekko-Espoo, Ketterä sekä Peliitat.

KIEKKO-VANTAA - TUTO HOCKEY 3-1

Kiekko-Vantaan ja TUTOn välinen kamppailu päättyi Trio Areenalla lohipaitojen kotivoittoon. Kiekko-Vantaan maaleista vastasivat Oliver Kiljunen, Julius Valtonen sekä Erkka Seppälä. TUTOlta tolppien väliin osui Aleksi Poikola. Kiekko-Vantaa on voittanut kaikki pelaamansa ottelut "koronatauon" jälkeen.

KETTERÄ - HOKKI 4-0

Ketterä nollasi Hokin perjantai-illan ottelussa. Elmeri Luhanka, Miika Tiihonen, Roope Mäkitalo ja Jere-Matias Alanen ottelun maalintekijät. Santeri Lipiäiselle nollapeli irtosi 26 torjunnalla.

KIEKKO-ESPOO - KOOVEE 5-3

Kotijoukkueen Sami Anttila osui kahdesti espoolaisten kukistaessa KOOVEEn maalein 5-3. Julius Rantaeskola, Mikko Virtanen ja Anton Kokkonen osuivat myös kotijoukkueelta. Vieraiden maalit kirjattiin Lauri Huhdanpään, Karri Ahon sekä Tomi Iso-Mustajärven nimiin.

PELIITAT - FPS 4-2

Perjantaikierroksen kotivoittojen trendiä seurattiin myös Heinolassa. Peliitat korjasi täyden pistepotin maalein 4-2. Oscar Lemström, Joel Kerkkänen, Jere Vertanen sekä Atte Huhtala kotijoukkueen maalareina. Forssalaisista maaliverkkoa heiluttivat Totte Moberg sekä Teemu Karjalainen.


---
Published by: