Kiekko-Vantaa ja IPK voittoihin torstaina - Valtoselle hattutemppu

18.2.2021
Kiekko-Vantaa ja IPK voittoihin torstaina - Valtoselle hattutemppu

Kiekko-Vantaan Julius Valtonen viimeisteli hattutempun torstai-iltana. (Picture: Jarno Hietanen)

Kiekko-Vantaa ja IPK nappasivat täydet pistepotit torstaina. Lohipaitojen Julius Valtonen viimeisteli hattutempun ja vantaalaisten maalivahti Samuel Jukuri pelasi nollapelin.

KOOVEE - KIEKKO-VANTAA 0-3

Kiekko-Vantaa ryösti täydet pisteet torstaina Hakametsästä. Lohipaitojen Julius Valtonen kuittasi hattutempun viimeistelemällä maalin per erä. Vantaalaisten maalissa pelanneelle Samuel Jukurille kauden toinen nollapeli irtosi 29 torjunnalla.

IPK - KEUPA HT 5-1

IPK palasi voittojen tielle kukistamalla KeuPa HT:n kotikaukalossaan maalein 5-1. Peli-Karhujen Niki Koskinen osui tolppien väliin kahdesti ja kahden pisteen iltaa vietti myös Juho Korhonen (1+1). Keuruulaisten maalivahti Samuli Tervo koppasi ottelussa yhteensä 43 torjuntaa.


---
Published by: