Joona Kiviniemi KeuPa HT:n vahvuuteen loppukaudeksi

14.11.2019
Joona Kiviniemi KeuPa HT:n vahvuuteen loppukaudeksi

17-vuotias lupaava hyökkääjä Joona Kiviniemi liittyy KeuPa HT:n vahvuuteen loppukaudeksi.

KeuPa HT teki mielenkiintoisen hankinnan, kun 17-vuotias Joona Kiviniemi liittyy joukkueen vahvuuteen loppukaudeksi. Kiviniemi on pelannut alkukauden Pohjois-Amerikassa WHL:ssa Swift Current Broncosissa 15 ottelua tehden niissä kymmenen tehopistettä.
Kärppien junioreista maailmalle lähtenyt hyökkääjä on pelannut nuorten maaotteluita alle 17-vuotiaiden joukkueessa.

- Saatiin hyvä ja lupaava nuori pelaaja, jolla paljon vahvuuksia hyökkäyspeliin, kuten hyvä laukaus ja pelikäsitys. Joona pelaa nopeaa ja suoraviivaista jääkiekkoa, joka sopii meidän pelityyliin. Todella hienoa saada tällainen paljon potentiaalia omaava hyökkääjä meille. Olisi ollut muitakin ottajia, mutta halusi nimenomaan tulla Mestiksen kärkipään joukkueeseen, joten voidaan olla todella tyytyväisiä, KeuPa HT:n valmentaja ja pelaajakoordinaattori Tomas Westerlund kommentoi.

Kiviniemi liittyy joukkueen vahvuuteen torstaina.


---
Published by: