Ketterän joukkueen rakennus etenee

16.5.2024
Ketterän joukkueen rakennus etenee

Picture: Riku Laukkanen

Kauden 2023–24 hopeamitalisti Imatran Ketterän joukkueen rakennus tulevalle kaudelle etenee hyvää tahtia. Seura on tällä hetkellä tehnyt pelaajasopimukset yhden maalivahdin, kuuden puolustajan ja kahdentoista hyökkääjän kanssa.

– Ketterä uudistuu jälleen reilusti. Joukkueesta lähtee iso määrä osaamista, mutta näin on ollut kyllä ennenkin. Uuden joukkueen runko on nyt kasassa ja vielä katsotaan yksittäisiä pelaajia kaikille pelipaikoille. Tässä vaiheessa on kuitenkin jo selvää että saadaan taas kilpailukykyinen joukkue, jolla tavoitellaan Mestiksen kärkisijoja, kommentoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen.

Ketterän sopimustilanne 16.5.2024

Maalivahdit
35 Reima-Ville Roos

Puolustajat
4 Leevi Tanskanen
7 Jiri Pärssinen
11 Noel Pietilä
41 Thomas Grönlund
63 Aleksi Niemi
86 Aapo Sarell

Hyökkääjät
15 Elias Kaarela
20 Eetu Santanen
21 Jesse Ruotsi
25 Juuso Jämsen
27 Eetu Paasovaara
34 Veikka Hämeenaho
57 Aleksi Akkila
71 Eero Klintrup
77 Rasmus Ruusunen
81 Joona Lankinen
91 Jimi Rönkkönen
92 Jiri Parviainen


---
Published by: