Äänestä kauden viimeinen kuukauden pelaaja

1.3.2024
Äänestä kauden viimeinen kuukauden pelaaja

Mestiksen helmikuun pelaajaksi ovat ehdolla Kiekko-Poikien Ivo Sedlacek, IPK:n Juuso Arola ja Kiekko-Vantaan Okko Kangasniemi.

On aika äänestää kauden 2023–24 viimeinen kuukauden pelaaja! Äänestys päättyy sunnuntaina 3.3.2024 klo 10.00.

Ehdokkaat

  • Kiekko-Poikien Ivo Sedlacek on ollut viime viikot erittäin kovassa iskussa. Ensimmäistä kauttaan Mestiksessä pelaava Sedlacek merkkasi helmikuun 10 ottelussa hurjat tehot 8+10=18, joiden avulla tshekkihyökkääjä murtautui sarjan maalipörssin top kymppiin. Sedlacek johtaa Kiekko-Poikien sisäistä maalipörssiä kauden 19 osumallaan ja on joukkueensa pistepörssin toisena.
  • Äskettäin viikon pelaajaksi valittu IPK:n Juuso Arola sai ansaitusti paikkansa myös kuukauden pelaajan äänestyksessä. Helmikuun kahdeksassa ottelussa Arola nakutti tehot 4+5=9 ja hilasi kuukauden plusmiinus-tilastonsa komeasti lukemaan +10. Mestiksen plusmiinus-tilastoissa Arola on sijalla kolme kauden kokonaislukemalla +27, ja IPK:n sisäisessä syöttöpörssissä puolustaja majailee niin ikään kolmannella sijalla. Arola johtaa Mestiksen puolustajien pistepörssiä.
  • Kiekko-Vantaan Okko Kangasniemi hurjasteli helmikuun 10 ottelussa vakuuttavat tehot 4+10=14 sekä plusmiinus-lukeman +7. Kangasniemi on koko Mestiksen pistepörssin sijalla kaksi kokonaistehoin 19+36=55 ja syöttöpörssin sijalla neljä. Kangasniemi johtaa myös Kiekko-Vantaan sisäistä piste- ja syöttöpörssiä, sekä löytyy myös maalipörssin top kolmosesta.


Kuukauden pelaaja – Helmikuu 2024
Ivo Sedlacek (JoKP)
48.1%
Juuso Arola (IPK)
38.1%
Okko Kangasniemi (Kiekko-Vantaa)
13.7%
Poll has ended

---
Published by: