Äänestä Mestiksen joulukuun pelaaja

31.12.2023
Äänestä Mestiksen joulukuun pelaaja

Mestiksen joulukuun pelaajaksi ovat ehdolla KeuPa HT:n Leo Ring, Jokereiden Alexander Forslund ja Kiekko-Vantaan Niklas Nordgren.

On aika äänestää Mestiksen joulukuun pelaaja! Äänestysaika päättyy tiistaina 2.1.2024 klo 10.00.

Ehdokkaat:
  • KeuPa HT:n kultakypärää kantava Leo Ring tehtaili joulukuun kahdeksassa ottelussa tehot 3+9=12. Vahvan syyskauden pelannut Ring löytyy joulukuun jälkeen myös sarjan pistepörssin toiselta sijalta (10+26=36) ja syöttöpörssin kolmannelta sijalta.
  • Jokereiden Alexander Forslund puolestaan nakutti joulukuun yhdeksässä ottelussa tehot 1+13=14. Syöttöpörssin toista sijaa hallussaan pitävä Forslund kantaa joukkueensa kultakypärää, sekä majoittuu tällä hetkellä Mestiksen pistepörssin sijalla kuusi.
  • Kiekko-Vantaan Niklas Nordgren onnistui joulukuussa lähes kaikessa. Tämän puolesta puhuvat kuukauden yhdeksässä ottelussa syntyneet tehot 8+4=12 sekä plusmiinustilaston saldo +10. Nordgren löytyy myös joukkueensa sisäisen piste- ja syöttöpörssin kolmannelta sijalta (10+15=25) sekä maalipörssin toiselta sijalta.


Kuukauden pelaaja – Joulukuu 2023
Leo Ring (KeuPa HT)
23.4%
Alexander Forslund (Jokerit)
57.3%
Niklas Nordgren (Kiekko-Vantaa)
19.2%
Poll has ended

---
Published by: