Kolme vierasvoittoa lauantain kierroksella - Lippojoen paita nousi kattoon Imatralla

2.12.2023
Kolme vierasvoittoa lauantain kierroksella - Lippojoen paita nousi kattoon Imatralla

Picture: Aaro Nuoramo

KETTERÄ - ROKI 8-3

Imatralla ennen ottelua vietettiin upea seremonia, kun Ketterä jäädytti Jarno Lippojoen pelinumeron. Kotijoukkue tuli ryminällä myös illan peliin, sillä avauserän jälkeen lukemat taululla olivat jo 5-0. Roope Turunen aloitti maalinteon rankkarista, Miku Ronkainen naulasi kauden 11. maalinsa, Akseli Mäkinen osui kahdesti ja voittomaaliksi merkatun 4-0-maalin viimeisteli Jimi Rönkkönen. Rönkkönen osui myös toistamiseen illan aikana kolmannessa erässä. Riku Tuomola nakutteli kolme syöttöpistettä. RoKin maalintekijät Eero Niemi, Jaani Holopainen sekä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa pyssyttänyt Emil Lampinen.


JOKERIT - IPK 2-5

IPK:lle vieraspisteet Keravalta jännittävän kamppailun jälkeen. Peli-Karhut karkasivat jo kolmen maalin johtoon Veikka Halosen, Pekka Suhosen sekä Alex Berardinellin maaleilla. Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut vaan kampesi 3. erän puolivälin tienoilla maalin päähän Oskari Kalajanniskan ja Onni Lindin toimesta. Juuso Arola viimeisteli vierasjoukkueen neljännen maalin ajassa 55:41 ja loppulukemat niittasi tyhjiin Santeri Suomalainen.

KEUPA HT - KIEKKO-ESPOO 3-6

Keuruulla vietettiin jälleen kerran maalirikasta lauantaita. Kiekko-Espoon Erno Hopposelle (2+1) sekä Joni Piipposelle (1+2) kolmen pisteen ilta, Jaakko Heikkinen osui tolppien väliin kahdesti ja Morten Jurgensille sekä Juuso Jämsenille kaksi syöttöpistettä. KeuPa HT:lta kahden syöttöpisteen miehinä Leo Ring sekä Jani Siekkinen ja maaleista vastasivat Joni Airo, Markus Lahtinen sekä Tomi Mäntynen.

TUTO - KOOVEE 1-3

Rajupajan lauantai-illassa maalinteon aloitti KOOVEEn Samu Markkula ja toisessa erässä Miika Tiihonen toi TUTOn tasoihin. Ottelun voittomaali nähtiin kolmannessa erässä, kun Samuli Vainionpää tarjoili herkullisen avaussyötön ja Niko Lahtinen viimeisteli läpiajosta tyylikkään osuman.


---
Published by: