Mestis hakee operatiivista johtajaa

10.7.2023
Mestis hakee operatiivista johtajaa


Suomen Jääkiekkoliitto (SJL) on yksi maamme suurimmista vastuullisista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoliiton tehtäviin kuuluu jääkiekon harrastamisen ja kilpailutoiminnan organisointi ja kehittäminen – pois lukien SM-liiga, joka operoi omana organisaationaan.

Suomalaiseen jääkiekkoperheeseen merkittävänä osana kuuluva Mestis hakee nyt uutta operatiivista johtajaa luomaan sarjalle, sen seuroille ja Mestiksessä pelaaville lupauksille yhä parempia puitteita ja mahdollisuuksia pitkäjänteiseen menestymiseen.

Mestiksessä on alkamassa kaikkien aikojen kiinnostavin kausi. Se on usealla paikkakunnalla ykkösyleisölaji, jolla on hyviä perinteitä ja mistä on kasvanut jääkiekon pariin värikkäitä persoonia sekä upeita tarinoita.Mestiksessä pelataan Suomen viihdyttävintä lätkää!

Kutsumme uuden operatiivisen johtajan vahvistamaan sarjan asemaa haastajana ja mukaan rakentamaan edellytyksiä Mestis-seuroille nousta toiminnassaan seuraavalle tasolle. Mestikseen osallistuu alkavalla kaudella 13 kiinnostavaa joukkuetta, Länsirannikolta Lappiin, Stadista Savoon.

Tarjoamme Mestiksen uudelle operatiiviselle johtajalle tilaisuuden tulla vaikuttamaan lajin tulevaisuuteen merkittävällä panoksellaan. Työtä pelkäämätön ja karismaattinen johtaja pelaa kaupallisen ykkösketjun keskellä ja seurat odottavat häneltä tuloksia yhteistyösopimusten ja kumppanuuksien ja brändimme arvon kasvattamisen muodossa.

Urheilun kaupallisen ulottuvuuden ymmärtäminen ja modernin markkinoinnin johtaminen ovat tehtävässä menestymisen kannalta keskeisiä taitoja. Samoin fiksu sidosryhmäsuhteiden hoitaminen. Operatiivinen johtaja tulee liittymään Jääkiekkoliiton johtoryhmän jäseneksi ja pääsee näköalapaikalle Suomen kansainvälisesti menestyneimmän urheilulajin pariin. Uusi operatiivinen johtaja pääsee myös mukaan luomaan Mestiksen seuraavaa strategiaa.

Mestis tekee yhteistyötä Liigan ja luonnollisesti sarjaan osallistuvien seurojen kanssa.Pelaajayhdistys ja median edustajat ovat nekin tärkeitä yhteistyötahoja.

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä ja työ edellyttää matkustamista Suomessa.Tehtävää täytettäessä arvostamme kokemusta organisaation ja ihmisten menestyksekkäästä johtamisesta sekä jääkiekon ja sen kaupallisen toimintakentän tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa yhteistyökumppanimme Armstrong Nextistä rekrytointikonsultti Jukka-Pekka Annala, p. 050 444 4455.

Työsuhteen on tarkoitus alkaa syksyllä 2023. Toimitathan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.7.2023 osoitteeseen armstrong.fi.---
Published by: