KOOVEE maraton-ottelun voittoon ajassa 118:13 - RoKille kolmas kiinnitys tiistaina

28.3.2023
KOOVEE maraton-ottelun voittoon ajassa 118:13 - RoKille kolmas kiinnitys tiistaina

Picture: Mika Kylmäniemi

Hakametsässä ratkaisu venyi aina kolmanteen jatkoerään saakka. Ottelun voittomaalin viimeisteli Perttu Aho ajassa 118:13.

HERMES - KIEKKO-POJAT 1-4

Tämän ottelusarjan vierasvoittojen trendi sai jatkoa tiistaina. Kiekko-Pojille sarjan toinen voitto Joel Kerkkäsen, Ville Sivosen, Jani Taskulan ja Matej Galbavyn maaleilla. Joensuulaisten tolppien välissä Juho Ahopelto pelasi erinomaisen ottelun ja nappasi 31 torjuntaa. Kotijoukkueen maalin viimeisteli Topias Liljamo. Otteluvoitot 2-1 Kiekko-Pojille.

KIEKKO-ESPOO - TUTO 4-3 (JA)

Kiekko-Espoo nousi jälleen kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon saakka. Tällä kerralla ratkaisuun vaadittiin jatkoaika. Ratkaisuosuman ohjasi Joona Tamminen. Varsinaisella peliajalla Aleksi Matinmikko laukoi kaksi osumaa ja tasoitusmaalin naulasi Miro Keskitalo, Arttu Tuomaalan upeasta syötöstä.
Ottelussa nähtiin myös sellainen harvinaisuus, että TUTO pääsi yrittämään maalintekoa rankkarista peräti kolmesti. Näistä syntyi yksi osuma Roope Rannan toimesta. Leevi Lemberg viimeisteli kaksi turkulaisten maaleista. Kiekko-Espoo johtaa sarjaa voitoin 2-1.

ROKI - IPK 5-1

RoKille jo kolmas kiinnitys välieräpaikkaan. RoKin maalintekijät tiistain ottelussa Miika Tiihonen, Heikki Huttunen, Saku Kivinen, Elias Kaarela sekä Arttu Rämö. Paavo Tynille kaksi syöttöpistettä. Peli-Karhujen maalin laukoi Samuel Timonen. Sarja on katkolla RoKille torstaina Iisalmessa.

KOOVEE - KETTERÄ 4-3 (JA)

Hakametsässä nähtiin huima maraton-ottelu, joka ratkesi vasta kolmannessa jatkoerässä. Voittomaali syntyi ajassa 118:13 Perttu Ahon toimesta.
Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Santtu Hakanen, Santeri Aalto sekä Jere Kivimäki ja vierailta Elmeri Kaksonen, Janne Kettunen sekä Jesse Liuksiala. KOOVEE johtaa ottelusarjaa 2-0. Seuraava ottelu pelataan keskiviikkona Imatralla.


---
Published by: