Kiekko-Vantaa jatkaa tutussa komennuksessa kaudella 23-24

1.3.2023
Kiekko-Vantaa jatkaa tutussa komennuksessa kaudella 23-24

Picture: Shaun Duncan

Jani Manninen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentajana kaudella 2023–24. Myös valmentaja Janne Tuunanen ja maalivahtivalmentaja Antti Leskinen jatkavat tehtävissään.

Kiekko-Vantaa jatkaa kaudella 2023–24 tutussa komennossa. Jani Manninen jatkaa päävalmentajana, Janne Tuunanen apuvalmentajana ja Antti Leskinen maalivahtivalmentajana.

– Hienoa, että saatiin kaikki kolme valmentajaa jatkamaan Kiekko-Vantaassa ja sitä kautta jatkumoa toimintaan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä valmennuksen työskentelyyn, tuloksiin ja miltä peli on parhaimmillaan näyttänyt. Janin kanssa meillä on pitkä yhteinen historia ja on ollut hienoa seurata hänen kehitysaskeleita edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Valmennuskolmikon yhteistyö ja kemiat toimivat erittäin hyvin, Kiekko-Vantaa Hockey Oyn puheenjohtaja Kai Sointu kertoo.

Jani Manniselle, 41, ensi kausi on jo kuudes Kiekko-Vantaan organisaatiossa. Kaudet 2018–20 hän toimi Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajana. Kaudet 2020–22 Mestis-joukkueen apuvalmentajana ja tällä kaudella Manninen on toiminut ensimmäistä kauttaan vantaalaisten pääkäskijänä Mestiksessä. Manninen on tehnyt erinomaista työtä Kiekko-Vantaan päävalmentajana. Mannisella on kokemusta myös juniorivalmentajana Bluesista, KalPasta ja KJT Haukoista.

– Tosi hyvillä mielin jatkan Kiekko-Vantaassa. On ollut antoisa työskennellä Jannen ja Juicen (Leskinen) kanssa. Ollaan vuoden viisaampia ja nähty mikä toimii ja mikä ei toimi. Haluamme jatkumoa joukkueeseen ja pelin osalta vahvistaa hyviä asioita ja kehittää peliä vielä enemmän voittavampaan suuntaan, Jani Manninen kertoo.

Lue lisää aiheesta Kiekko-Vantaan kotivuilta.


---
Published by: