KeuPa HT:n Oskari Parviaiselle 54 torjuntaa ja nollapeli - Vierasjoukkueet vahvoja keskiviikkona

15.2.2023
KeuPa HT:n Oskari Parviaiselle 54 torjuntaa ja nollapeli - Vierasjoukkueet vahvoja keskiviikkona

Picture: Matias Toropainen

HK ZEMGALE - KOOVEE 1-3

KOOVEE otti revanssin Zemgalesta 1-3-loppulukemin. Avausmaalin laukoi kotijoukkueen Ricards Bernhards ja tasoitusmaalista vastasi Verneri Metsänen. Kolmas erä ehti vanheta vain 10 sekuntia, kun KOOVEEn kultakypärä Okko Kangasniemi viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. Kangasniemi kaunisteli vielä loppulukemat tyhjiin.

HOKKI - KIEKKO-POJAT 4-3 (JA)

Mikko-Matti Paakkola aloitti ottelun räväkästi ja iski avauserässä kaksi maalia kolmen minuutin välein sekä teki esityön Joonas Savolaisen maaliin. Kiekko-Pojat taistelivat tasoihin Aatu Luusuaniemen, Jani Taskulan sekä Miska Hattusen maaleilla. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin ajassa 64:56 Samu Pyykkösen toimesta.

IPK - KEUPA HT 0-4

KeuPa nollasi IPK:n Kankaan montussa. Rasmus Heljangolle, Kohei Satolle sekä Eetu Mäelle tehot 1+1. Ottelun suurin sankari oli maalivahti Oskari Parviainen, joka koppasi peräti 54 torjuntaa.

KIEKKO-VANTAA - HERMES 1-4

Hermekselle tärkeät pisteet Tikkurilan Areenasta. Eemeli Ylitalo, Jerkko Rämö, Aleksi Antti-Roiko sekä Topias Liljamo vierasjoukkueen maalintekijät. Lohipaitojen Leevi Kannisto rikkoi Kristian Tammisen haaveet nollapelistä ajassa 55:52.


---
Published by: