Sakari Salmelasta RoKin uusi päävalmentaja kaudella 2023-24

1.2.2023
Sakari Salmelasta RoKin uusi päävalmentaja kaudella 2023-24

Sakari Salmela (Picture: RoKi)

Nokian Pyryn päävalmentaja ja Suomi-sarjan vuoden valmentajaksikin kaudella 2021-22 valittu Sakari Salmela, 31, on Rovaniemen Kiekon uusi päävalmentaja kaudelle 2023-24. Salmelan sopimus on kestoltaan 1+1 vuotta, mistä jälkimmäinen sopimusvuosi on seuran optiolla.

- Haluan tulla Rovaniemelle menestymään. Niin kauan kun kilpaurheilussa mukana ollaan niin tavoitteena pitää olla voitto. Toki voittaminen on aina asioiden summa, mutta niin hyvin yritetään työt tehdä että se on mahdollista. Se vaatii myös jatkuvaa kehitystä niin pelaajilta kuin valmentajiltakin, Salmela summaa.

RoKi Hockey Oy:n toimitusjohtaja Janne Hyvärinen on tyytyväinen rekrytoinnin lopputulemaan.

- Uuden valmentajan rekrytointiprosessi oli mielenkiintoinen ja haastattelimme useaa kanditaattia. Salmelan valinta oli kuitenkin selkeä ja yksimielinen päätös. Näemme hänessä modernin ja eteenpäin menevän valmentajan, joka sopii RoKin suunnitelmiin ja toimintamalleihin täydellisesti, Hyvärinen toteaa.

Lue koko uutinen RoKin sivuilta.


---
Published by: