Perjantaina pelattiin tasainen viiden ottelun kierros

27.1.2023
Perjantaina pelattiin tasainen viiden ottelun kierros

Picture: Matias Toropainen

KIEKKO-POJAT - HK ZEMGALE 1-3

Zemgale taisteli täyden pistepotin Joensuusta. Maalivahti Eriks Vitols joukkueen sankarina 33 torjunnalla. Maaleista vastasivat Kristaps Rokis, Daniels Gorsanovs ja loppulukemat tyhjiin naulannut Ricards Bernhards. Kotijoukkueen illan ainoan viimeisteli Jani Taskula.

KEUPA HT - KETTERÄ 4-2

KeuPa Ht siirtyi jo neljän maalin karkumatkalle Joni Airon, Valtteri Koskelan, Onni Bomanin sekä Leo Ringin maaleilla. Ketterän kirin aloitti uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Roope Turunen ja 4-2-lukemat viimeisteli Joona Lankinen. Kahta maalia lähemmäs Ketterä ei päässyt ja KeuPalle viides peräkkäinen voitto.

PELIITAT - HERMES 3-4

Peliittojen Niklas Virtanen aloitti ottelussa maalinteon, mutta vieraat takoivat peräti kolme maalia (Jerkko Rämö, Aleksi Antti-Roiko, Topias Liljamo) viiden minuutin ylivoiman aikana. Eemeli Ylitalo viimeisteli lukemiksi 1-4 ajassa 49:50. Kotijoukkue nousi vielä maalin päähän Risto Saarisen sekä ensimmäisen Mestis-maalinsa laukoneen Luukas Kallioisen toimesta.

ROKI - KIEKKO-VANTAA 3-2

Yhden maalin erolla päättyi ottelu myös Rovaniemellä. Kotijoukkueen avausmaalin puttasi sisään Valtteri Suni ja Miks Tumanovs vastasi lopuista RoKin maaleista. Jälkimmäisen maaleista Tumanovs viimeisteli tyhjiin. Kiekko-Vantaan maalit Emil Oksasen sekä Oliver Tuhkasen nimiin.

TUTO - IPK 3-2 (JA)

Turussa TUTO näytti menevän jo kohti kolmea pistettä johdettuaan ottelua Mikke Levon sekä Valtteri Virtasen maaleilla kolmannen erän loppupuolelle saakka. Ajassa 56:15 Alex Cotton laukoi kuitenkin kavennusosuman ja tasoituksesta vastasi Henri Knuutinen noin kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Jatkoajalla ratkaisun laukoi Daniel Takkunen.

Mestis jatkuu lauantaina kuudella ottelulla. Kaikki pelit starttaavat klo 17.


---
Published by: