Jälleen nähtiin maalirikas perjantain kierros Mestiksessä

2.12.2022
Jälleen nähtiin maalirikas perjantain kierros Mestiksessä

Picture: Andrea Lindvall

Mestiksessä pelattiin perjantaina viiden ottelun kierros.

HERMES - PELIITAT 5-2

Hermekselle 5-2-kotivoitto perjantain ottelussa. Oskari Kalajanniskalle, Jonas Peterekille sekä Eppu Karuvaaralle tehot 1+1. Molemmista vieraiden maaleista vastasi Markus Lahtinen ja näihin molempiin syöttöpisteen merkkautti Alexander Forslund. Erinomaisesti Hermeksen maalilla pelanneelle Jesse Haukalle torjuntoja kertyi 24.

HK ZEMGALE - IPK 2-4

Joukkueiden viikonlopun ensimmäisessä kohtaamisessa IPK oli vahvempi. Samuel Timonen sekä Kalle Matikainen kirjauttivat tehot 1+1. Roberts Baranovskis sekä Rainers Rullers Zemgalen maalintekijät.

KIEKKO-ESPOO - KETTERÄ 4-3

Kiekko-Espoo vei nimiinsä perjantai-illan kärkikamppailun. 4-3-voittomaalin laukoi ylivoimalla Aleksi Matinmikko (1+1), Henry Karjalaiselle tuomitun 5 minuutin rangaistuksen aikana. Janne Hämäläiselle ottelussa tehot 1+2 ja Atro Leppäselle 1+1. Ketterältä kahden pisteen iltaa viettivät Samu Tuomaala (1+1) sekä Niko Kautiainen (0+2).

TUTO - HOKKI 6-5 (VL)

Kupittaan Rajupajan vuoristorata päättyi lopulta kotijoukkueen rankkarivoittoon. Molemmilta joukkueilta peräti 12 eri pelaajaa merkkauttivat nimensä pistetilastoihin. Kahden pisteen miehiä TUTOlta olivat Robin Colomban (1+1), Mikke Levo (0+2) sekä Leevi Teissala (0+2) ja Hokilta Christoffer Seppelin (2+0), Henri Kyllönen (0+2) ja Anton Troshin (0+2). Rankkareilla ratkaisupelaajaksi nousi kahdesti onnistunut Leevi Lemberg.


---
Published by: