Äänestä Mestiksen lokakuun pelaaja

30.10.2022
Äänestä Mestiksen lokakuun pelaaja

On jälleen aika äänestää Mestiksen kuukauden pelaajaa! Äänestysaika päättyy tiistaina 1.11. klo 16.

Ehdokkaat Mestiksen lokakuun pelaajaksi ovat KOOVEEn hyökkääjä Okko Kangasniemi, Hermeksen maalivahti Kristian Tamminen sekä Kiekko-Espoon puolustaja Atro Leppänen. Mestiksen kuukauden pelaajan tarjoaa CleanDrink Suomi.

Äänestysaika päättyy tiistaina 1.11. klo 16:00.

- KOOVEEn hyökkääjä Okko Kangasniemi takoi lokakuussa pelaamissaan 11 ottelussa tehot 3+12=15. Kangasniemi johtaa Mestiksen pistepörssiä.

- Hermeksen maalivahti Kristian Tamminen pelasi lokakuussa kuusi ottelua ja torjui näistä peräti viisi voittoa päästäen yhteensä vain 8 maalia. Tamminen torjui nollapelin Kiekko-Vantaata vastaan ja hänen torjuntaprosenttinsa lokakuussa oli 95,88.

- Kiekko-Espoon puolustaja Atro Leppäselle lokakuussa pelaamissaan 10 ottelussa tehot 4+7=11. Lokakuun jälkeen Leppänen on Mestiksen pistepörssissä sijalla neljä ja johtaa puolustajien pistepörssiä.Kuukauden pelaaja - Lokakuu 2022
Okko Kangasniemi - KOOVEE
22.5%
Kristian Tamminen - Hermes
52.1%
Atro Leppänen - Kiekko-Espoo
25.4%
Poll has ended

---
Published by: