Lauantain kierroksella iskettiin neljässä pelissä yhteensä 36 maalia

15.10.2022
Lauantain kierroksella iskettiin neljässä pelissä yhteensä 36 maalia

Picture: Tuomo Kallonen/Skutsimedia

Lauantaina pelattiin jälleen maalirikas Mestis-kierros.

KIEKKO-POJAT - HOKKI 7-5

Joensuun lauantai-illassa nähtiin yhteensä 12 maalia. Kolme näistä viimeisteli Kiekko-Poikien Denis Kusy. Kolme syöttöpistettä tililleen nakutteli Joel Kerkkänen. Vierailta Christoffer Seppelin onnistui maalinteossa kahdesti.

KIEKKO-VANTAA - IPK 3-4 (JA)

Tikkurilan trilleristä vieraat veivät kaksi pistettä. Kotijoukkueelta osuivat Ville Rautiala, Tomi Palo sekä 3-3-tasoitusmaalin ajassa 57:18 viimeistellyt Tomi Purmola. Peli-Karhujen maalintekijät Henri Kivioja, Oskari Mikkonen, Alexander Cotton sekä jatkoajalla ratkaisun niitannut Ville Sippala.

ROKI - KETTERÄ 1-4

Ketterä haki pisteet Rovaniemen kirnusta Yegor Chizhikovin, Jarkko Harjulan, Aleksi Akkilan sekä perjantain tapaan tyhjiin osuneen Henry Karjalaisen maaleilla. RoKin illan ainoasta osumasta vastasi Miika Tiihonen.

FPS - KEUPA HT 8-4

Forssassa myöhäisillan ottelun toisessa erässä iskettiin peräti seitsemän maalia. 12 maalin näytöksen vei kotijoukkue. Uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa lauantaina tehneelle Severi Savijoelle tehot 2+2. Kolmen pisteen iltaa kotijoukkueelta viettivät Miku Ronkainen (2+1) sekä Rene Pylvänäinen (0+3). Vierasjoukkueen tehomiehen Joni Airo (2+1).---
Published by: