Kiekko-Espoo lunasti finaalipaikan - Ketterä voittoon Rovaniemellä

23.4.2022
Kiekko-Espoo lunasti finaalipaikan - Ketterä voittoon Rovaniemellä

Picture: 002 Production / Riku Eskelinen

FPS - KIEKKO-ESPOO 1-2 (JA)

Kiekko-Espoo lunasti finaalipaikan Julius Rantaeskolan laukomalla maalilla ensimmäisessä jatkoerässä. Varsinaisella peliajalla maalit viimeistelivät FPS:n Santtu Hakanen ja Kiekko-Espoon Anton Ollikainen. Espoolaisten maalilla Juho Järvinen torjui 36 torjuntaa ja kotijoukkueen Petrus Lintoselle torjuntoja 21.

ROKI - KETTERÄ 1-4

Rovaniemellä yleisöä oli upeasti paikalla 3307 ja tunnelma oli sen mukainen. Vierasjoukkue Ketterä taisteli selkä seinää vasten ja ottii pakkovoiton lauantaina. Janne Kettunen, Jesse Liuksiala, Einari Luhanka sekä Hugo Rikkilä Ketterän maalintekijät. Rasmus Smedberg vastasi kotijoukkueen ainoasta osumasta. Seitsemäs ja ratkaiseva ottelu pelataan maanantaina Imatralla.

KARSINTASARJA:

JHT - TUTO 3-0

JHT katkaisi TUTOn voittoputken nollaamalla turkulaiset kotikaukalossaan. Niklas Murto, Teemu Kivioja sekä Jarno Palola ottelun maalintekijät. Santeri Metsäselle nollapeli 32 torjunnalla.

KOOVEE - D-KIEKKO 7-1

KOOVEElle 7-1-voitto Hakametsässä. Janne Seppäselle (2+1), Jakub Kosille (1+2) sekä Joona Korhoselle (0+3) kolmen pisteen ilta.

SAPKO - PELIITAT 5-4 (VL)

Uransa viimeisen kotiottelun Talvisalossa pelannut Juuso Forsström ratkaisi ottelun voittomaalikilpailussa. Pässipaitojen Matias Lainio nakutteli ottelussa tehot 1+2 ja kolmen pisteen iltaa vierasjoukkuelta vietti Niklas Virtanen (2+1).

Ennen karsintasarjan viimeistä kierrosta kaikki Mestis-joukkueet ovat varmistaneet paikkansa Mestiksessä myös kaudelle 22-23. Viimeisellä kierroksella JHT:llä ja D-Kiekolla on panoksena Suomi-sarjan mestaruuden ratkaisu.---
Published by: