Niko Härkönen jatkaa IPK:n päävalmentajana kaudella 22-23

22.4.2022
Niko Härkönen jatkaa IPK:n päävalmentajana kaudella 22-23

Picture: Andrea Lindvall

Kolme edellistä kautta IPK:n päävalmentajana toiminut Niko Härkönen jatkaa Iisalmessa myös kaudella 22-23.

Neljännen kautensa Iisalmessa aloittavan 35-vuotiaan Härkösen jatkosopimus on vuoden mittainen ja kattaa kauden 22-23.

- Erittäin hienoa jatkaa vielä vuosi Iisalmessa. Kolme edellistä kautta ovat kaikki olleet rikkonaisia ja koen, että minulla on edelleen annettavaa tälle seuralle. Toivottavasti tuleva kausi tulee olemaan normaali ja pääsemme oikeasti mittaamaan potentiaalimme, kommentoi Härkönen IPK:n tiedotteessa.

Turkulaislähtöinen Härkönen kertoo viihtyvänsä savossa erittäin hyvin ja on omien sanojensa mukaan "savolaistunut" kolmen vuoden aikana.

- Seura, seurayhteisö ja kannattajat ovat kohdelleet minua todella hyvin ja viihdyn Iisalmessa erinomaisesti. Kaikkien yhteinen tavoite Iisalmessa on palauttaa IPK Mestiksen huipulle ja joukkueen rakentaminen vaikuttaa lupaavalta tulevalle kaudelle, Härkönen jatkaa.

Iisalmen Peli-Karhuissa neljällä kaudella apuvalmentajana toiminut Sauli Tapaninaho ei jatka Härkösen valmennustiimissä tulevalla kaudella. 51-vuotiaan Pyhäjärven Pohdin kasvatin valmennusura jatkuu Iisalmen ulkopuolella.

- Erittäin suuri kiitos Salelle kuluneista vuosista. Oli hienoa työskennellä kolme vuotta intohimoisen kiekkomiehen kanssa samassa tiimissä ja Salella on vielä paljon annettavaa suomikiekolle, Härkönen kehuu.

- Välillä tarvitaan kuitenkin jotain uutta ja vaihtuvuus kuuluu tähän bisnekseen. Menetimme hyvän valmentajan, mutta saamme tilalle erittäin kokeneen kiekkomiehen, jolla on paljon kokemusta valmentamisesta myös kovemmasta sarjasta. Olen erittäin tyytyväinen meidän ensi kauden valmennustiimiin, Härkönen päättää.

Lue lisää aiheesta IPK:n kotisivuilta.


---
Published by: