Joni Piipponen Mestiksen kuukauden pelaaja maaliskuussa

28.3.2022
Joni Piipponen Mestiksen kuukauden pelaaja maaliskuussa

Picture: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaan hyökkääjä Joni Piipponen on äänestetty kuukauden pelaajaksi maaliskuussa.

Joni Piipponen pelasi maaliskuussa seitsemän ottelua ja niissä kertyi tehot 8+3=11. Kiekko-Vantaan kapteeni takoi hattutempun Hermestä vastaan 12.3. ja neljä maalia SaPKon verkkoon 18.3. pelatussa ottelussa. Mestiksen maalipörssissä Piipponen sijoittui kolmanneksi 26 maalilla.

Kuukauden pelaajan valinta suoritettiin yleisöäänestyksellä kolmesta ehdokkaasta. Joni Piipponen keräsi 43.6% annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Kiekko-Poikien Aaron Miller ja kolmanneksi TUTOn Roope Ranta.

Kuukauden Pelaaja - Maaliskuu 2022
Aaron Miller - Kiekko-Pojat
39.9%
Joni Piipponen - Kiekko-Vantaa
43.6%
Roope Ranta - TUTO Hockey
16.5%
Poll has ended

---
Published by: