Äänestä Mestiksen tammikuun pelaaja!

1.2.2022
Äänestä Mestiksen tammikuun pelaaja!

Picture: 1: Tommy Jokelainen, 2: Tuomo Seppänen, 3: Shaun Duncan

Äänestä Mestiksen tammikuun pelaajaa kolmesta vaihtoehdosta. Äänestysaika päättyy 2.2. klo 12.

Ehdokkaat Mestiksen tammikuun pelaajaksi ovat RoKin Batyrlan Muratov, Peliittojen Juuso Heikkilä sekä Kiekko-Poikien Jussi Tammela.

Äänestysaika päättyy keskiviikkona 2.2. klo 12:00.

- RoKin hyökkääjä Batyrlan Muratov pelasi upean tammikuun. Tehopisteitä kuudessa ottelussa kertyi yhteensä 13 (7+6). Kuukauden vaihtuessa Muratov on Mestiksen pistepörssissä toisena. RoKi pelasi tammikuussa kuusi ottelua voittaen niistä viisi.

- Peliittojen Juuso Heikkilä pelasi tammikuussa myös kuusi ottelua ja näissä syntyi tehot 1+7=8. +/- tilasto tammikuussa otteluissa näytti +5. Nuori hyökkääjä valittiin Mestiksen kuukauden tulokkaaksi lokakuussa ja tällä hetkellä Heikkilä johtaa tulokkaiden pistepörssiä seitsemän pisteen erolla. Peliitat ovat myös aloittaneet vuoden 2022 viidellä voitolla kuudesta pelaamastaan ottelusta.

- Kiekko-Poikien Jussi Tammelalle otteluita ehti kertyä tammikuussa vain kolme, mutta näissä syntyi peräti seitsemän tehopistettä (4+3). Tehotilastossa 22-vuotiaan hyökkääjän lukema tammikuun otteluissa +6.


Kuukauden Pelaaja - Tammikuu 2022
Batyrlan Muratov - RoKi
53.7%
Juuso Heikkilä - Peliitat
32.3%
Jussi Tammela - Kiekko-Pojat
14.0%
Poll has ended

---
Published by: