Kiekko-Espoo nollasi Ketterän - KeuPa HT voittomaalikilpailussa parempi

22.1.2022
Kiekko-Espoo nollasi Ketterän - KeuPa HT voittomaalikilpailussa parempi

Picture: 002 Production/Riku Eskelinen

Kiekko-Espoolle 5-0-voitto Ketterästä lauantaina. Iisalmessa jännitystä tarjoiltiin pitkän kaavan mukaan. KeuPa HT haki kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen.

KIEKKO-ESPOO - KETTERÄ 5-0

Kiekko-Espoo nollasi Ketterän lauantaina kotikaukalossaan. Espoolaisten tehomiehenä kapteeni Toni Kähkönen kahdella maalilla ja syöttöpisteellä. Muista maaleista vastasivat uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Patrik Mallenius (1+1), Joakim Kukkonen sekä Mikko Lehtonen. Jani Lampinen esitti upeita torjuntoja ja uran ensimmäinen Mestis-nollapeli irtosi 24 torjunnalla.

IPK - KEUPA HT 2-3 (VL)

Iisalmen jännitysnäytelmässä mentiin pitkällä kaavalla. KeuPa HT:lle kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen.
Varsinaisella peliajalla maalinteossa Peli-Karhuilta onnistuivat Roope Hirvonen sekä tasoitusmaalin ajassa 58:07 iskenyt Jacob Bjerselius (1+1). KeuPa HT:n maalit Justus Mikkosen ja Jere Heleniuksen nimiin. Voittomaalikilpailun ratkaisuosuma Jaakko Heikkiselle.


---
Published by: