Hermanni Vidman TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

29.11.2021
Hermanni Vidman TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

TUTO Hockey tiedotti maanantaina Hermanni Vidmanin päävalmentajasopimuksesta.

42-vuotias Hermanni Vidman on TUTO-johdolle tuttu mies. Vidman toimi kausilla 2013-14 ja 2014-15 TUTO Hockeyn edustusjoukkueen valmentajana Ismo Lehkosen toimiessa päävalmentajana. Sittemmin Vidman on määrätietoisesti rakentanut omaa valmentajauraansa päävalmentajana TPS:n U18 ja U20 -joukkueissa.

- Olimme jo kaavailleet Vidmania edustusjoukkueemme seuraavaksi päävalmentajaksi ensi kaudelle 2022-2023 ja asiasta oli käyty alustavia neuvotteluja. Nyt kuitenkin edustusjoukkueen haastava tilanne johti siihen, että kysyimme palloseurasta mahdollisuutta aikaistaa Vidmanin siirtoa meille ja olemme kiitollisia naapurille siitä, että he tähän pyyntöön suostuivat. Näin ollen Vidman pääsee jo tässä kohtaa rakentamaan pohjia ensi kautta silmällä pitäen, TUTO Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpää avaa nopean päätöksen taustoja.

- Tämä on luontainen jatkumo uralleni, tätä polkua on kuljettu TUTOssa Mestikseen asti apuvalmentajana ja nyt jatketaan polkua päävalmentajana. Ensin katsotaan kokonaiskuva ja tämän hetkinen tilanne, ja lähdemme sitä mukaa muokkaamaan peliä ja luomaan uutta arkea. Töitä on tehtävänä, kommentoi Hermanni Vidman TUTO Hockeyn kotisivujen uutisessa.

Hermanni Vidmanin sopimus kattaa loppukauden 2021-2022 ja kauden 2022-2023.


---
Published by: