FPS voittoon juhlaottelussaan - Kolme ottelua ratkesi jatkoajalla

27.11.2021
FPS voittoon juhlaottelussaan - Kolme ottelua ratkesi jatkoajalla

Picture: Kari Vahaniitty

Lauantain kuudesta ottelusta kolme ratkesi jatkoajalla.

FPS - TUTO Hockey 5-2

Forssassa vietettiin FPS:n 90-vuotisjuhlaa voitokkaissa merkeissä. Forssalaisten tehomiehinä Karri Forsblom (2+1), Paavo Tyni (1+1), Mikko Lahtela (0+2) sekä Miska Ronkainen (0+2). Turkulaisten maalit viimeistelivät Niklas Konttila sekä Jasper Rannisto.

HERMES - KIEKKO-POJAT 3-2 (JA)

Myös Kokkolassa oltiin juhlatunnelmissa, kun Hermes Loyals-kannattajat viettivät 10-v. juhlia. Kotiyleisön riemuksi ottelu päättyi Eemeli Takalan toimesta jatkoaikavoittoon. Ottelu oli Hermekselle jo neljäs peräkkäinen, joka on ratkennut jatkoajalla tai voittomaalikilpailussa. Varsinaisella peliajalla osuivat kotijoukkueelta Valtteri Meisaari ja rankkarista Ville Sippala sekä vierailta Joel Kerkkänen ja Niko Kuiri.

IPK - KOOVEE 3-1

Iisalmessa voittaja saatin selville 60 minuutin aikana. Atte Karppinen jatkoi maalitehtailuaan kahdella osumalla ja Santeri Suomalainen osui kertaalleen tolppien väliin. KOOVEEn maalin viimeisteli Perttu Aho. KOOVEEN maalivahti Joonas Valtoselle ottelussa peräti 45 torjuntaa. Peli-Karhujen Cody Porterille torjuntoja kertyi yhteensä 15.

KEUPA HT - HOKKI 1-4

Hokki haki vieraspisteet Keuruulta lauantaina. Santeri Haarala, Janne Jokinen, Samu Kaasinen ja Risto Mattila Hokin maalintekijät. KeuPa HT:n maalista vastasi Justus Mikkonen.

ROKI - KETTERÄ 3-2 (JA)

RoKi esitti huikean nousun kahden maalin tappioasemasta jatkoaikavoittoon. Tasoitusosuma syntyi ajassa 58:50 ilman maalivahtia Oskari Kantolan toimesta. Jatkoaika ehti vanheta vain 1:16 kun Saku Kivinen laukoi kotijoukkueen voittomaalin hyvätunnelmaisessa ottelussa.

SAPKO - KIEKKO-ESPOO 3-4 (JA)

Talvisalossa maaleja iskettiin vuorotellen ja myös tässä ottelussa ratkaisu syntyi jatkoajalla. Jo varsinaisella peliajalla kertaalleen maalinteossa onnistunut Olli Iisakka viimeisteli upean soolomaalin ajassa 62:00 ja kaksi pistettä matkasi Espooseen. Pässipaitojen maalintekijät Miiro Linjala, Juuso Forsström sekä Eemeli Ylitalo. Espoolaisista maalinteossa Iisakan lisäksi onnistuivat Arttu Tuomaala sekä Leevi Lemberg.
---
Published by: