FPS nollapelillä voittoon - Kotijoukkueet vahvoja lauantain kierroksella

30.10.2021
FPS nollapelillä voittoon - Kotijoukkueet vahvoja lauantain kierroksella

Picture: Kari Vahaniitty

Lauantain kierroksella kaikki ottelut päättyivät kotivoittoon. Heinolassa mentiin jatkoille ja muilla paikkakunnilla ratkaisuihin päästiin varsinaisella peliajalla.

FPS - SAPKO 4-0

Forssalaisille täysi pistepotti tyylipuhtaalla esityksellä. Mika Huhtasalo viimeisteli kaksi kotijoukkueen maaleista Karri Forsblomin esitöistä. Eetu Niemiselle uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä 23 torjunnalla.

HERMES - KOOVEE 5-2

Kokkolan Hermes otti viikon toisen voiton kaatamalla KOOVEEn kotikaukalossa. Erik Ahopelto pistenikkarina tehoilla 2+1. Puolustaja Juuso Ketolalle kaksi pistettä (1+1). Vieraiden tehokkaimpana Juho Liuksiala pistein 1+1.

HOKKI - KEUPA HT 7-2

Kajaanissa mätettiin yhteensä yhdeksän maalia. Joonas Savolaiselle tehot 2+1 ja Samu Kaasinen, Tuomas Komulainen ja Oskari Siiki nakuttelivat tehot 1+2. Hyvässä syysvireessä oleva pakkien pistepörssin ykkönen Risto Mattila tarjoili kaksi syöttöä.

KIEKKO-ESPOO - KIEKKO-POJAT 4-2

Kiekko-Espoon maalivahti Juho Järvinen koppasi peräti 45 torjuntaa espoolaisten napatessa täyden pistepotin lauantaina. Olli Iisakka, Toni Kähkönen, Oskari Lemetyinen ja viimeisen niitin tyhjiin lyönyt Sakari Turtiainen kotijoukkueen maalintekijät. Joensuuulaisista tolppien väliin osuivat Rasmus Heljanko ja Nicolas Werbik.

PELIITAT - ROKI 4-3 (JA)

RoKi nousi ottelun viimeisellä minuutilla tasoihin Janne Ulkuniemen maalilla. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 40 sekuntia, kun Sergey Popov (1+2) viimeisteli voittomaalin tyylikkään yksilösuorituksen päätteeksi. Voittomaaliin syöttöpisteen kirjauttanut Juuso Heikkilä onnistui ottelussa kahdesti maalinteossa.---
Published by: