Ketterä ja Peliitat voittoihin torstaina

7.10.2021
Ketterä ja Peliitat voittoihin torstaina

Picture: Shaun Duncan

Ketterälle kolme pistettä ja Peliitat nousi jatkoaikavoittoon torstain Mestis-otteluissa.

KIEKKO-VANTAA - KETTERÄ 1-5

Ketterä haki täyden pistepotin Tikkurilasta torstaina. Vieraiden tehomiehenä kolmen pisteen iltaa viettänyt Yegor Chizhikov (1+2). Ketterän maalilla Severi Auvinen joutui venymään kiekon tielle 17 kertaa. Lohipaitojen veskari Samuli Tervo oli huomattavasti kiireisempi ja koppasi 43 torjuntaa.

PELIITAT - TUTO 3-2 JA

Heinolassa voittaja haettiin jatkoajalta. TUTO iski ottelun kaksi ensimmäistä maalia Oskari Kalajanniskan ja Roni Allenin toimesta. Peliitat kampesi kuitenkin tasoihin Juuso Heikkilän ja Markus Lahtisen maaleilla. Jatkoajalla Lahtinen niittasi upean soolon päätteeksi illan toisella osumallaan kotijoukkueen voittoon.


---
Published by: