Kuuden Mestis-matsin lauantai - KOOVEE ja FPS nousivat takaa-ajoasemasta voittoon

2.10.2021
Kuuden Mestis-matsin lauantai - KOOVEE ja FPS nousivat takaa-ajoasemasta voittoon

Picture: Jarno Hietanen

Lauantain kierroksella täydet pistepotit nappasivat FPS, Peliitat, KOOVEE, KeuPa HT, TUTO sekä RoKi.

FPS - HOKKI 5-4

Forssassa tarjoiltiin draamaa koko rahan edestä. Kolmannessa erässä nähtiin peräti kuusi maalia. Kotijoukkueen tehohetki osui aikaväliin 42:54 - 44:01 jolloin forssalaiset viimeistelivät peräti kolme maalia ja nousivat rinnalle ja ohi. Hokki kampesi vielä kertaalleen tasoihin, mutta lopulta ajassa 55:26 Jere Jokinen (2+1) viimeisteli illan toisen ja samalla ottelun voittomaalin.

IPK - PELIITAT 3-5

Peliitat haki vieraspisteet Kankaan montusta. Vieraiden Juuso Arola, Sergey Popov sekä Taavi Vartianen nakuttelivat ottelussa tehot 1+1. Samoihin tehoihin ylsivät myös IPK:n Aku Kinnari ja Eero Nurmi.

KIEKKO-ESPOO - KOOVEE 3-4

KOOVEE nousi kolmannessa erässä voittoon Espoossa. Vieraiden Joona Veikkola avasi maalitilinsä Mestiksessä ja viimeistelikin heti kaksi osumaa. Ottelun voittomaalista vastasi Lassi Vanhatalo ajassa 45:09. KOOVEEn maalivahti Joonas Valtonen pelasi erinomaisen ottelun ja koppasi yhteensä 41 torjuntaa. Kotijoukkueen tehomiehenä kahdesti tolppien väliin osunut Leevi Lemberg.

KEUPA HT - KIEKKO-POJAT 4-1

Keuruulla kotijoukkue oli vahvempi 4-1-lukemin. Joukkueen kultakypärä Terry And viimeisteli kaksi maalia joista jälkimmäinen tyhjiin Kiekko-Poikien yrittäessä kavennusta. Viidellä kaudella Mestistä pelannut Santeri Suistio ohjasi tyylikkäästi uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa. Jaakko Heikkinen ja Atro Leppänen saalistivat kolme syöttöpistettä.

KIEKKO-VANTAA - TUTO 1-5

TUTO otti täyden pistepotin vakuuttavalla esityksellä. Alexander Nikulin (1+1), Mikke Levo (1+1) ja Joonas Larinmaa (0+2) kahden pisteen miehiä Trio Areenan lauantai-illassa. Tuomas Aalto turkulaisten maalilla torjui yhteensä 31 kertaa. Kotijoukkueen maalin vimeisteli Erik Embrich.

SAPKO - ROKI 2-5

RoKi otti kauden ensimmäisen voittonsa kaatamalla SaPKon Talvisalossa. Miika Tiihonen naulasi kaksi vierasjoukkueen maaleista. Niko Sihvoselle tehot 1+1 ja Janne Ulkuniemelle kaksi syöttöpistettä. SaPKolta tolppien väliin osuivat Juuso Forsström sekä Krisztian Nagy.


---
Published by: